assalamualaikum duniaaa.. terima kasih daun keladi sudi singgah sini. sila tinggalkan jejak untuk diterjah. :)

Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani


ASSALAMUALAIKUM ..... :)

Hai awak awak sekalian, harini kita nak join giveaway ni sebab saja cuba nasib di samping kita boleh  update blog bersawang ni dan jugak boleh support akak kita ni. huhu

Hadiahnya Lugagge Tag untuk dua pemenang

Giveaway tamat pada : 27 Mei 2017
Pengumuman Pemenang : 28 Mei 2017
Pos Hadiah : 29 Mei 2017

Tapi sebelum engkorang nak menang meh jawab dulu soalan ni

Anda suka tak kalau Sha buat Giveaway dan bagi hadiah buku? Kenapa?

SUKA sangat sangat sangat sebab buku kot. sapa je yang taksuka hadiah buku? MEMBACA tu kan jambatan ilmu dan kalau boleh meh kasi kat antynid okey, boleh tambah koleksi buku kat rumah ni. :) :)

Apa lagi gaiss join lah mana tau rezeki engkorang ke kan. Nak join boleh tekan SINI
Goodluck! :)

4 comments:

  1. Terima kasih sudi joint...
    Yeah!! Membaca memang jambatan ilmu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wc kak. saja join sbb nak support GA akak :)

      Delete
    2. Yeah!! berjaya follow blog nida..

      Delete
  2. goodluck!

    http://sayesyadiya.blogspot.my/

    ReplyDelete