REVIEW PRODUK SATIN SKINZ FACIAL ROSE



SATIN SKINZ FACIAL 3+1 MENGANDUNGI :-

CLEANSER 50ML
DAY CREAM 5g
NIGHT CREAM 5g
TONER 50ML

SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1  :

 Merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
 Mencerahkan kulit yg kusam dan gelap
 Menghilangkan kedutan halus serta membuatkan kulit lebih muda dan anjal
 Menghilangkan jerawat dan jeragat
 Mengecilkan pori-pori di wajah
 Melembabkan kulit di samping memperbaharui sel kulit mati
 Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak.
KESAN SEAWAL 3 HARI SEHINGGA 1 BULAN

100% semulajadi yg kaya dengan Rose Hip, Vitamin E, Vitamin C, Collagen, Glutathione, & Aloe Vera.
Formula yang lembut tanpa bahan kimia ini sesuai untuk semua jenis kulit.. Tak mengelupas dan tak mengeringkan kulit..Nampak glowing dan gebu je lepas pakai.


CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1 :-

Cuci muka menggunakan Rosa Rosa cleanser. Picit sikit pun dah cukup sebab kami menggunakan pati Glutathione, Vitamin C, Vitamin E, Collagen,Aloe Vera dan ROSE HIP OIL.


Sapu secara nipis Rosa Rosa toner keseluruh muka dan leher dan biarkan kering sendiri.


Apply day cream secara nipis utk rawatan pd waktu siang sambil menghalang sinaran UV. Di cadangkan sapu dgn compact powder utk hasil lebih cantik


Atau Night Cream utk menghidupkan semula sel-sel kulit yang rosak. Memadai dgn lapisan nipis shj
Untuk kulit yg berjerawat biasa dan kronik di sarankan menggunakan Acne Serum dan Acne Cream.

Haa, dah baca ke? Sis berminat nak pakai produk ni sebab rasa macam dia okey je kan. Belum pernah pulak dengar pasal dia ada merkuri ke apa ke kan sebab tu sis berani nak try. Tapi gaiss apa yang sedihnya bila pakai ni jerawat berketul ketul keluar kat dahi. Oh, frust jugak wey, muka sebelum ni elok tak keluar jerawat tetiba ada berketul. Sendu betul, rasa kurang keyakinan sis nak bergaul dengan masyarakat. Hahahaha

Apa yang sis nak tanya korang, normal ke tak jerawat tu keluar? ke tu satu hint yang kulit sis tak sesuai pakai? Ke korang ada yang pernah pakai & ada pengalaman sama. Patut tukar produk lain ke atau kita nak teruskan try pakai lagi? Atau korang ada produk lain lagi power yang nak suggest kat sis?
 Hmm. meh lah bagi komen....   😂😂😂😂😂

#PerempuanDanProdukNakantikmemangTaklehPisahKan?
Kah!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...