Giveaway 1,000 Kotak Perlashine Kapsul Mutiara by Safiey Ilias



Hai, Harini sis nak hajak engkorang semua join Giveaway 1000 kotak PerlaShine Kapsul Mutiara.

Ia merupakan suplemen yang berasaskan serbuk mutiara yang terbukti berkesan dan selamat untuk mencerahkan kulit, mendapatkan kulit 'crystal clear' dan awet muda! Bunti macam best je kan!

Terdapat 5 keajaiban menggunakan Perlashine ini

  • Merangsang badan untuk menghasilkan kolagen agar kulit lebih tegang, memudarkan bintik bintik penuaan, jeragat dan pigmentasi
  • Berfungsi untuk menyokong penghasilan Gluthathione dalam badan dan mengawal penghasilan melanin yang berlebihan agar tona kulit menjadi lebih cerah dan putih kemerah-merahan.
  • Mempunyai serbuk mutiara 100% asli dengan gred paling tinggi dan berkualiti untuk merawat kulit berjerawat, sensitif, berparut dan radang merah
  • Serbuk mutiara asli yang selamat dan berkesan untuk memastikan setiap inci kulit dan anggota badan dirawat dan dipelihara dengan efektif agar merasai keajaibannya
  • Berfungsi mengawal radikal bebas dalam badan dan menyekat zat zat antioksidan seperti Vitamin  C dan E agar tidak teroksida sekaligus meningkatkan imunisasi badan.

Macam best je kan, korang tak berminat ke wey nak join? Berminat boleh tengok kat  SINI

Oh, korang boleh usha jugak kat laman Facebook Safiey Ilias & Perlashine DSI Empire

Giveaway tamat 9 Julai 2017 ( Ahad ) jam 11 malam.

Ayuh gaissss kita join reramai :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...