Giveaway by Nia Emkay

Assalamualaikum :)





Klik Banner untuk Join


Saya dah:


Saya suka Blog Nia Emkay kerana ia merupakan sebuah blog yang comel dan menyejukkan mata memandang serta ringan, kita bukak je memang takde loading pon k. Nak tengok banyak kali pon takdehal la. Selain itu korang semua boleh usha drama dan jugak runningman kat blog ni. Nk cari tips pon ada jugak gaiss.  Haa,  apa lagi korang yang belum usha tu boleh lah usha blog ni dan join giveaway yang menarik ni. Ok, sekian mekasihh :)




Senarai Hadiah:
Gambar Hiasan

Topup
(RM5 X 2 by Sis Hawa, RM5 X 2 by Shafyqah, RM5 X 2 by Izzah Alya)

Pemenang akan dipilih melalui random.org. Jangan tunggu lagi! Jom sertai ‘Giveaway by Nia Emkay’ sekarang :)

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...